Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

plus ultra españa (1337161) - pirenaic FC (1337514) » 218349206: T26/R2

Copa 218349206 Información oficial sobre el partido 218349206 en Hattrick

04.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 2

Atletico Las Regueras Alineación oficial del equipo 'Atletico Las Regueras' en el partido 6 - 7 Elorrieta Alineación oficial del equipo 'Elorrieta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Las Regueras Alineación oficial del equipo 'Atletico Las Regueras' en el partido 3 - 0 Elorrieta Alineación oficial del equipo 'Elorrieta' en el partido
Tiene bastante suerte 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Las Regueras

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Atletico s'esgargamellaven dempeus per esperonar Yves Geiss que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 30 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Atletico va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 34 Yves Geiss va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Amando de Caranza no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Leyton Haigh estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 211 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Nick Marvin Estermeier hauria d'haver estat gol al minut 9 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Haaije Oosterhof va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Al minut 39 en Gerwald Kruiter va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Simón Bombarely de Atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Carlos Berrendero Díaz estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Valer Uceanu va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Yves Geiss va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Félix Garcia de Atletico va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 4 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Carlos Berrendero Díaz de Atletico va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Haaije Oosterhof anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Atletico.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Atletico Nick Marvin Estermeier no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Diego Oria es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 6.

Elorrieta

Goles Goles

  • 119 Minuto 8 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Yordi Rombouts sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Robert Garriga que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Elorrieta va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Gerhard Haenen, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Elorrieta va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Amando de Caranza, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 123 (Penalti marcado (nervioso)): Yordi Rombouts de Elorrieta va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Rafał Szyszka s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Elorrieta, Gamal Mahmoud, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Elorrieta Artemio Melipil no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Rafał Szyszka es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Carlos Cachopo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 6.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): En Diego Oria anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 7 per a Elorrieta.