Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

porrazo (314306) - Lucasperruno Team (485770) » 218348318: T26/R2

Copa 218348318 Información oficial sobre el partido 218348318 en Hattrick

04.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 2

F.C. Verdet Alineación oficial del equipo 'F.C. Verdet' en el partido 4 - 7 llegui2 Alineación oficial del equipo 'llegui2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Verdet Alineación oficial del equipo 'F.C. Verdet' en el partido 3 - 1 llegui2 Alineación oficial del equipo 'llegui2' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Verdet

Goles Goles

  • 105 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Sacha Treichler va descol·locar totalment la defensa contrària i Umberto Delamuraz no va perdonar i va marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Lukas Elsenberger, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Verdet.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20, Sacha Treichler arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Seran Valiña va estar a punt de sentenciar el partit al minut 34, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Jonathan Salvador del Verdet ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 95 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Seran Valiña va estar a punt d'acabar en gol al minut 95, però el porter visitant Augie Mulderij va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 102 (Ocasión por el centro): En Seran Valiña del Verdet ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Verdet puguin veure en Nick Almfeldt jugant de nou; ja que al minut 39 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Adam Hammarstad el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): Adam Hammarstad de Verdet va abandonar el terreny de joc després de 70 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. León Ortegal va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Verdet Umberto Delamuraz no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Augie Mulderij es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador André Arrifana de Verdet va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Verdet Fritz Steyrer va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): León Ortegal va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Lukas Elsenberger, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Augie Mulderij va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Verdet i 4 - 6 al marcador.

llegui2

Goles Goles

  • 150 Minuto 48 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Julio Cifuentes va reduir les distàncies per al llegui2 amb un bon llançament de falta al minut 48. 2 a 1 quedava al marcador.
  • 162 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 59 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Robin Wallstrand de llegui2 marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): Després de 25 minuts jugats, Luuri Sikk es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Kamen Vúlchev.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de llegui2, Julio Cifuentes, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Ignacio Aguado Renedo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a llegui2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En András Vallai anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 5 per a llegui2.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Zé Torres de llegui2, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fernando Fernández Navarrete en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 6.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Robin Wallstrand de llegui2, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fernando Fernández Navarrete en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 7.