Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tolayos Power (1433412) - Arkadys (489453) » 218348225: T26/R2

Copa 218348225 Información oficial sobre el partido 218348225 en Hattrick

04.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 2

cervian, q malo q eres cabron!! Alineación oficial del equipo 'cervian, q malo q eres cabron!!' en el partido 3 - 0 C.E. Bahia Pollensa Alineación oficial del equipo 'C.E. Bahia Pollensa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
cervian, q malo q eres cabron!! Alineación oficial del equipo 'cervian, q malo q eres cabron!!' en el partido 9 - 0 C.E. Bahia Pollensa Alineación oficial del equipo 'C.E. Bahia Pollensa' en el partido
Está más tieso que su rival 8.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cervian, q malo q eres cabron!!

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Cervian va ser Miguel Vicente Fernández.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Cervian pel centre va donar un gran resultat: el gol de Fred Coppens va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Cervian va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sidre Gandara progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Mickaël Rohée va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Reyes Blasco al minut 49 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Bernard Witt va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 234 Minuto 62 (Ocasión de penalti): En Ximeno Comiar va llançar un penal al minut 62. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El Cervian ho intentava per la dreta per mitjà de David Devémy, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Máximo Cao de Cervian va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 53 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Máximo Cao de Cervian va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ximeno Comiar es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Miguel Vicente Fernández de Cervian va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Fred Coppens va prendre el seu rol al minut 31.

C.E. Bahia Pollensa

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Iakovos Galatis va poder marcar per a Pollensa en un servei de cantonada picat per en Aki Parikka quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 52 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Pollensa puguin veure en Reyes Blasco jugant de nou; ja que al minut 52 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Menyhért Kőtörő el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Lars Beindling que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.