Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FontcuFundeFondo F.C. (1436670) - U.D. Parque Mediterráneo (308138) » 218347857: T26/R2

Copa 218347857 Información oficial sobre el partido 218347857 en Hattrick

04.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 2

Sticky Fingers Alineación oficial del equipo 'Sticky Fingers' en el partido 2 - 5 Los Últimos Alineación oficial del equipo 'Los Últimos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sticky Fingers Alineación oficial del equipo 'Sticky Fingers' en el partido 2 - 0 Los Últimos Alineación oficial del equipo 'Los Últimos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sticky Fingers

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): Fingers va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Martí Mascaró, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ivano Arconte que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 130 Minuto 9 (Gol de falta): El gol de falta de Fernando Flórez sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 9 i ampliar l'avantatge de Fingers a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 88 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 88. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Fernando Flórez la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Los Últimos

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): Romain Gorlier va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Últimos i marcant el 2 - 1.
  • 163 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 71 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Romain Gorlier.
  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Enzo Tassoni va treure un córner llarg cap al segon pal que en Romain Gorlier, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 3.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Cunradt Pignitter va ser l'anotador del 2 - 4.
  • 105 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 86, Horacio Bejarano va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Cunradt Pignitter que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 5. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Últimos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dedé Vale, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.