Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

peralta united (307549) - F.C Beta-mercaptoetanol (774148) » 218347853: T26/R2

Copa 218347853 Información oficial sobre el partido 218347853 en Hattrick

04.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 2

Clubbers f.c Alineación oficial del equipo 'Clubbers f.c' en el partido 8 - 6 rapido de velo Alineación oficial del equipo 'rapido de velo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Clubbers f.c Alineación oficial del equipo 'Clubbers f.c' en el partido 1 - 0 rapido de velo Alineación oficial del equipo 'rapido de velo' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Clubbers f.c

Goles Goles

  • 114 Minuto 28 (Gol de penalti): Al minut 28, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Alberto Arias Díaz no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): Corria el minut 34, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Clubbers s'avançava en el marcador després que en Alberto Arias Díaz xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 113 Minuto 70 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Clubbers una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Maxence Lohier, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Matti Kriner del Clubbers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Maxence Lohier de Clubbers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sam Tourniaire.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Clubbers, Alberto Arias Díaz, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Finn Willibacher va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Varol Dosdoru de Clubbers, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Tó Miguel Pessa en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Clubbers Sam Tourniaire no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Tó Miguel Pessa es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 5.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Clubbers, Ilya Kolpikov, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 5 al marcador.

rapido de velo

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): En Millán Touriño donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 21 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 140 Minuto 43 (Gol de contra de falta): rapido va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Miika Kupiainen la va transformar en el 2 - 2.
  • 142 Minuto 51 (Gol de contra por la izquierda): En Juliusz Meisner va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Miika Kupiainen va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de rapido que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): En Antonio Moreno va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 52, Tarvi Lipso de rapido va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): rapido es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Tam Nguyen no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Reuven Nimrodi al camp.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de rapido, Miika Kupiainen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Eddy Scheen de rapido va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de rapido, Tarvi Lipso, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Gustavo Cendrer de rapido va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 7 - 5.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de rapido, Oswald Hoogeveen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 6 al marcador.