Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ringuelet (1338633) - Los pinpin (489002) » 218347671: T26/R2

Copa 218347671 Información oficial sobre el partido 218347671 en Hattrick

04.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 2

Club Deportivo Pedrosa SAD Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Pedrosa SAD' en el partido 2 - 5 Athletik de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Athletik de Bilbao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Deportivo Pedrosa SAD Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Pedrosa SAD' en el partido 3 - 0 Athletik de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Athletik de Bilbao' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Pedrosa SAD

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Deportivo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rares Bota en un 1 contra 1 amb el porter César Ascarrunz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26, Esa Markov arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Sven-Erik Utteren del Deportivo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Vlad Agârbiceanu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Deportivo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 75, quan Bertrand Rade va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Esa Markov.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Rares Bota ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Bertrand Rade va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 0.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Deportivo Jonathan Deidun va intentar enganyar César Ascarrunz amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Rares Bota va xutar fora per a Deportivo, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Deportivo, Gordon Kerr, col·locà la pilota just a les mans d'en César Ascarrunz. El marcador: 1 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Esa Markov de Deportivo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival César Ascarrunz en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 4.

Athletik de Bilbao

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Bazkoare Irrigarai, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 7 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Hipòlit Tarradellas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a José Luis Pujol no era cap impediment.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Carlos Noriega va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Athletik, Jesús Ossorno, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Simón Amieiro de Athletik va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 1 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): César Ascarrunz de Athletik, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gordon Kerr en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 4.
  • 055 Minuto 131 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Carmelo Tabanera va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Athletik a la tanda de penals: 2 - 5!