Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

miguel hernandez c.f. (118777) - el torpe do muller (778640) » 218346942: T26/R2

Copa 218346942 Información oficial sobre el partido 218346942 en Hattrick

04.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 2

garrapatillas Alineación oficial del equipo 'garrapatillas' en el partido 0 - 6 ES CAMPI........QUI PUGUI Alineación oficial del equipo 'ES CAMPI........QUI PUGUI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
garrapatillas Alineación oficial del equipo 'garrapatillas' en el partido 1 - 4 ES CAMPI........QUI PUGUI Alineación oficial del equipo 'ES CAMPI........QUI PUGUI' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

garrapatillas

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El garrapatillas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Jerardo Adalia va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eduardo Movellán es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 12 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Jerardo Adalia no li va importar gens ni mica.

ES CAMPI........QUI PUGUI

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): En Palomo Barbarie donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 22 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Adrián Leoz arribés a peus de Kalevi Savolainen, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a CAMPI........QUI el 0 - 2.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 40 de partit va donar a CAMPI........QUI l'avantatge per 0 - 3. Francisco Ciguerondo en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, Palomo Barbarie va augmentar l'avantatge de CAMPI........QUI a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Adrián Leoz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 180 Minuto 63 (Gol de falta): Al minut 63, una falta xutada per Kalevi Savolainen va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 6 per a CAMPI........QUI. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Kalevi Savolainen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 57 (Evento clima: sol, K.O. potente): Fernando Garlito estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.