Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Meletoides (312855) - Timmy (796053) » 218346385: T26/R2

Copa 218346385 Información oficial sobre el partido 218346385 en Hattrick

04.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 2

F.C Meletoides Alineación oficial del equipo 'F.C Meletoides' en el partido 1 - 2 Timmy Alineación oficial del equipo 'Timmy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Meletoides Alineación oficial del equipo 'F.C Meletoides' en el partido 0 - 3 Timmy Alineación oficial del equipo 'Timmy' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Meletoides

Goles Goles

  • 103 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els seguidors del Meletoides van tornar a saltar d'alegria al minut 75. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Tobias Larsson que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): Alin Timofte quasi marca en una jugada assajada de córner que Fritz van Dale havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 202 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Zeger Haverkort de Meletoides es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 48, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fritz van Dale de Meletoides la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Timmy

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Timmy prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Benicio Vicens.
  • 186 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Timmy amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Dennis Kjærsgaard, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Juan Polloni quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Nave Valdman, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Juan Polloni quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Nave Valdman, però la pilota va topar amb el travesser.