Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cazón en Adobo (801616) - Valencia .CF. (436714) » 218345577: T26/R2

Copa 218345577 Información oficial sobre el partido 218345577 en Hattrick

04.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 2

Cazón en Adobo Alineación oficial del equipo 'Cazón en Adobo' en el partido 1 - 7 Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cazón en Adobo Alineación oficial del equipo 'Cazón en Adobo' en el partido 0 - 5 Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cazón en Adobo

Goles Goles

  • 119 Minuto 59 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip cazón va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Gabriel Fita va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Furnas de cazón va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Miguel Furnas se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Valencia .CF.

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Valencia va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 12. Waldemar Ochowiak va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30, un xut de Daniel Correia des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Daniel Correia va augmentar l'avantatge de Valencia a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Waldemar Ochowiak va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Marc Molins de Valencia l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 74 de partit.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Daniel Correia va ser l'anotador del 1 - 6.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Waldemar Ochowiak va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 86, i va fer pujar el 1 - 7 per a Valencia.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Valencia a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Marc Molins va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Waldemar Ochowiak, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 80 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Valencia va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 14 (Lesión): Valencia es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jan-Karel Leurs no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Sergio Chueca al camp.
  • 095 Minuto 75 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Antonio Cabrera va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Guillermo Larriba.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, OK potente): Sergio Chueca no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.