Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

joa 10c.f (1582528) - Anpehe2101 (777956) » 218344157: T26/R2

Copa 218344157 Información oficial sobre el partido 218344157 en Hattrick

04.02.2009 12:15:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 2

Cretas Alineación oficial del equipo 'Cretas' en el partido 6 - 5 txotxetarrak c.f Alineación oficial del equipo 'txotxetarrak c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cretas Alineación oficial del equipo 'Cretas' en el partido 3 - 1 txotxetarrak c.f Alineación oficial del equipo 'txotxetarrak c.f' en el partido
Tiene bastante suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cretas

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Corria el minut 5 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jesús Saenz Rubio, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 113 Minuto 61 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Cretas una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Ragner Jacobsen, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ernesto Costantini va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ragner Jacobsen va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 6 (Tarjeta roja directa): Al minut 6, Jesús Saenz Rubio de Cretas va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Diego Navarro de Cretas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Nemesi Majoral va prendre el seu rol al minut 32.
  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Cretas va fer una substitució al minut 39. Davide Milano va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Bennie Bantelmann.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Davide Milano estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 94 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Driekus ten Have no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ernesto Costantini de Cretas va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ricardo Cajal de Cretas anava molt fort i col·locat però Per Thomasson no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Emiliano Habich va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Cretas Driekus ten Have, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Per Thomasson. El marcador continuava 3 - 4.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Cretas, Rogélio Metelo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): Jan Kondzior va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 056 Minuto 138 (Penalti marcado): El jugador de Cretas, Ragner Jacobsen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.

txotxetarrak c.f

Goles Goles

  • 161 Minuto 10 (Gol por el centro): Als 10 minuts de partit, Mikael Fröskär de txotxetarrak va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 50 (Gol por la izquierda): txotxetarrak va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 50. Héctor Coñoepan va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 84 (Tirita): Al minut 84 de partit, el jugador Melchor Blanco de txotxetarrak es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Ion Pãunescu de txotxetarrak va abandonar el terreny de joc després de 86 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Martin Björkstedt va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Andreas Opheim de txotxetarrak va executar el tir amb una gran tècnica posant el 2 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Melchor Blanco va xutar fora per a txotxetarrak, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Martin Björkstedt de txotxetarrak, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Nemesi Majoral en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Alberto Delgado, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Nemesi Majoral va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de txotxetarrak i 3 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Per Thomasson, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Nemesi Majoral va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de txotxetarrak i 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): Pedro José Marín va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 058 Minuto 139 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de txotxetarrak Raúl Sánchez González, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Nemesi Majoral. El marcador continuava 6 - 5.