Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pisagatos TNT Granada (1368643) - kontraall Team (775775) » 218343559: T26/R2

Copa 218343559 Información oficial sobre el partido 218343559 en Hattrick

04.02.2009 12:15:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 2

Joventut arlequinada Alineación oficial del equipo 'Joventut arlequinada' en el partido 2 - 5 kontraall Team Alineación oficial del equipo 'kontraall Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Joventut arlequinada Alineación oficial del equipo 'Joventut arlequinada' en el partido 1 - 7 kontraall Team Alineación oficial del equipo 'kontraall Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Joventut arlequinada

Goles Goles

  • 119 Minuto 28 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Santiago Labrador sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en David Salvador que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Corria el minut 38 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Cristoforo D'Anna, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En David Salvador va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de arlequinada se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jairo Payán va estar a punt d'acabar en gol al minut 47, però el porter visitant Peter Persson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, David Salvador de arlequinada va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Salvador de arlequinada va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

kontraall Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ignacio Méndez López, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Brad Callahan va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 41.
  • 171 Minuto 56 (Gol por el centro): Amb 56 minuts jugats, Łukasz Zach de kontraall va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Vilmos Pethő de kontraall va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 61. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 141 Minuto 62 (Gol de contra por el centro): El kontraall era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Brad Callahan va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pedro Macías Casado, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Łukasz Zach de kontraall amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): kontraall es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Joël Morgenegg no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Riskan Salemon al camp.