Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R. C. D. Esparta (1431216) - Garrapateros FC (777040) » 218343191: T26/R2

Copa 218343191 Información oficial sobre el partido 218343191 en Hattrick

04.02.2009 12:15:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 2

real eizo team Alineación oficial del equipo 'real eizo team' en el partido 2 - 3 los davose winner Alineación oficial del equipo ' los davose winner' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
real eizo team Alineación oficial del equipo 'real eizo team' en el partido 1 - 1 los davose winner Alineación oficial del equipo ' los davose winner' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,6 % 10,1 % 23,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real eizo team

Goles Goles

  • 114 Minuto 28 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 28. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Detlef Kammer va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 104 Minuto 81 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Detlef Kammer va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a real: 2 a 3 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): real enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Johan Svensson va estar a punt d'empatar per a real quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Kalid Faqih va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): Arnaud Hennis quasi marca en una jugada assajada de córner que Aldo Bande havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 213 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Raimon Veiga de real va intentar batre la porteria rival al minut 85 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cosmin Stanciu de real va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

los davose winner

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 11, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Evert-Jan Krewinkel es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 174 Minuto 33 (Gol de penalti): En Theo Widemann va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 33. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 180 Minuto 77 (Gol de falta): Al minut 77, una falta xutada per Theo Widemann va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 3 per a davose. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Alfred Montemayor va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 70, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Anders Eriksson de davose va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): El jugador de davose Louis Montagné va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Pau Gayones va entrar en el seu lloc.