Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD.Ciempozuelos (1458315) - Darksiteoftheforce (312183) » 218342925: T26/R2

Copa 218342925 Información oficial sobre el partido 218342925 en Hattrick

04.02.2009 12:15:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 2

AirGordal S.D. Alineación oficial del equipo 'AirGordal S.D.' en el partido 6 - 8 Tot Negre Alineación oficial del equipo 'Tot Negre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AirGordal S.D. Alineación oficial del equipo 'AirGordal S.D.' en el partido 0 - 2 Tot Negre Alineación oficial del equipo 'Tot Negre' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AirGordal S.D.

Goles Goles

  • 141 Minuto 17 (Gol de contra por el centro): AirGordal sabia com jugar al contraatac, i al minut 17, Elias Molzen va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 141 Minuto 52 (Gol de contra por el centro): El AirGordal era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jordi Casanova va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): En Sergio de Hinojosa entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al AirGordal, un peu providencial d'en Salvatore Sciamenna va situar el 3-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a AirGordal per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Aitanu Queralt, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): AirGordal va estar a punt de posar-se per davant al minut 58 però Camillo Viarani va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 97, Camillo Viarani de AirGordal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Karl Cedererberg va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Camillo Viarani va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Luis Francisco Villa de AirGordal és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 6 - 5.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Sergio de Hinojosa de AirGordal va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 6 - 6.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de AirGordal, Salvatore Sciamenna, col·locà la pilota just a les mans d'en Muammer Erboy. El marcador: 6 - 7.

Tot Negre

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en José Miguel Abella va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Passats 26 minuts de partit, Negre es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Mauro Agüera es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 163 Minuto 62 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 62 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Quique Bécquer.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): Valentijn Zeldenrust va marcar al minut 94 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 101 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del AirGordal. La jugada d'estratègia del Negre per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Roberto Rebollar va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Marcel Haafkens va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 302 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, OK potente): Valentijn Zeldenrust no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Negre, Quique Bécquer, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Negre, Iban Fernández, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Valentijn Zeldenrust anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Negre.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Marcel Haafkens anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 7 per a Negre.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Negre, Roberto Rebollar, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 8 al marcador.