Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

celta-se (1417617) - futboleros (440610) » 209785917: T26/J8/X

Liga 209785917 Información oficial sobre el partido 209785917 en Hattrick

21.03.2009 14:25:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / X.4094 (182661)

El gran pedo de Robinho Alineación oficial del equipo 'El gran pedo de Robinho' en el partido 0 - 5 Rompepiernas Alineación oficial del equipo 'Rompepiernas' en el partido
0 - 1 Alik Schwartz (6')
0 - 2 Cyro de Azevedo (18')
0 - 3 Cyro de Azevedo (34')
0 - 4 Alik Schwartz (59')
0 - 5 Cyro de Azevedo (81')
El gran pedo de Robinho Alineación oficial del equipo 'El gran pedo de Robinho' en el partido 0 - 5 Rompepiernas Alineación oficial del equipo 'Rompepiernas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El gran pedo de Robinho Alineación oficial del equipo 'El gran pedo de Robinho' en el partido 0 - 2 Rompepiernas Alineación oficial del equipo 'Rompepiernas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El gran pedo de Robinho

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Robinho va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marcell Meichl, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Daniel Ferrol va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Robinho que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enn Blum de Robinho va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Javier Jordán estava fent un bon partit.

Rompepiernas

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Alik Schwartz va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 180 Minuto 18 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Cyro de Azevedo de Rompepiernas va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 18.
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): Passaven 34 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Cyro de Azevedo va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 59 de partit va donar a Rompepiernas l'avantatge per 0 - 4. Alik Schwartz en va ser l'anotador.
  • 140 Minuto 81 (Gol de contra de falta): El porter de Rompepiernas va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Cyro de Azevedo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 5!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alik Schwartz va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Matias Maia Cruz va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 68, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Cyro de Azevedo es va quedar sol davant del porter, al minut 76. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Alik Schwartz quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Uldriķis Vabolis, però la pilota va topar amb el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Rudy Vassal, en lloc de córrer, relliscava.