Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dirty Deeds (1420993) - Cifuentes C.F. (1461219) » 209779074: T26/J5/X

Liga 209779074 Información oficial sobre el partido 209779074 en Hattrick

28.02.2009 14:25:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 5 / X.3972 (182539)

Dirty Deeds Alineación oficial del equipo 'Dirty Deeds' en el partido 2 - 4 yAsIeL AnD yAsIeLiTo Y yAsi Alineación oficial del equipo 'yAsIeL AnD yAsIeLiTo Y yAsi' en el partido
0 - 1 Víctor Claramunt (10')
0 - 2 Víctor Claramunt (12')
0 - 3 Marco Pacora (23')
Diego Pérez de Lama (63') 1 - 3
Francisco Gros (70') 2 - 3
2 - 4 Jesper Bjerregaard (75')
Dirty Deeds Alineación oficial del equipo 'Dirty Deeds' en el partido 2 - 4 yAsIeL AnD yAsIeLiTo Y yAsi Alineación oficial del equipo 'yAsIeL AnD yAsIeLiTo Y yAsi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Dirty Deeds Alineación oficial del equipo 'Dirty Deeds' en el partido 0 - 9 yAsIeL AnD yAsIeLiTo Y yAsi Alineación oficial del equipo 'yAsIeL AnD yAsIeLiTo Y yAsi' en el partido
Tiene suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dirty Deeds

Goles Goles

  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): En Diego Pérez de Lama va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): En Jesús Antonio Olaso entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Dirty, un peu providencial d'en Francisco Gros va situar el 2-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Dirty a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Beñat Aristegi va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

yAsIeL AnD yAsIeLiTo Y yAsi

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 10 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de yAsIeL. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Víctor Claramunt xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12, Víctor Claramunt va augmentar l'avantatge de yAsIeL a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23, yAsIeL va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Marco Pacora, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, un xut de Jesper Bjerregaard des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Víctor Claramunt, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Pat Menzer va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 62, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Kanya Jumnian, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Kanya Jumnian va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Navarro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.