Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AguilaRoja (1416129) - Oña Team (120344) » 209775520: T26/J12/X

Liga 209775520 Información oficial sobre el partido 209775520 en Hattrick

18.04.2009 14:25:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 12 / X.3908 (182475)

RealEmpanaos Alineación oficial del equipo 'RealEmpanaos' en el partido 1 - 0 Peores que el Hambre Alineación oficial del equipo 'Peores que el Hambre' en el partido
Paulo Sérgio Cavalheiro (27') 1 - 0
RealEmpanaos Alineación oficial del equipo 'RealEmpanaos' en el partido 1 - 0 Peores que el Hambre Alineación oficial del equipo 'Peores que el Hambre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RealEmpanaos Alineación oficial del equipo 'RealEmpanaos' en el partido 2 - 0 Peores que el Hambre Alineación oficial del equipo 'Peores que el Hambre' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RealEmpanaos

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Paulo Sérgio Cavalheiro, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): RealEmpanaos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Otto Bechteler va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Baptiste Allaire.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sverre Larsen va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Baptiste Allaire va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El jugador local Otto Bechteler per poc que no incrementa el marcador al minut 69. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Baptiste Allaire va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 18 (Lesión grave): Després de 18 minuts, RealEmpanaos va veure com el seu jugador Per Drakborn havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Paulo Sérgio Cavalheiro entraria per ocupar el seu lloc.

Peores que el Hambre

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En António Carneiro va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Miguel Cid de Peores va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.