Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rojayhu chamor (1365424) - Griffin Hearts (308458) » 209770685: T26/J8/X

Liga 209770685 Información oficial sobre el partido 209770685 en Hattrick

21.03.2009 14:25:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / X.3822 (182389)

los galos del sur Alineación oficial del equipo 'los galos del sur' en el partido 5 - 0 F.C.Perla Alineación oficial del equipo 'F.C.Perla' en el partido
Jan Bernabeu (32') 1 - 0
Vito Bosatra (35') 2 - 0
Alberto Hidalgo (36') 3 - 0
Aistis Liaukutis (40') 4 - 0
Vito Bosatra (68') 5 - 0
los galos del sur Alineación oficial del equipo 'los galos del sur' en el partido 5 - 0 F.C.Perla Alineación oficial del equipo 'F.C.Perla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
los galos del sur Alineación oficial del equipo 'los galos del sur' en el partido 8 - 0 F.C.Perla Alineación oficial del equipo 'F.C.Perla' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los galos del sur

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador Jan Bernabeu de galos, després de 32 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): galos va aconseguir el 2 - 0 quan Vito Bosatra va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 116 Minuto 36 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Vito Bosatra sempre és una garantia. Al minut 36, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Alberto Hidalgo marcar el 3 - 0 per al galos.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de galos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Aistis Liaukutis va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Vito Bosatra va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): En Alberto Hidalgo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): Alberto Hidalgo hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Vito Bosatra havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 230 Minuto 66 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Sergio Vilaragut, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El galos ho intentava per la dreta per mitjà de Jan Bernabeu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del galos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jan Bernabeu, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joan Erarrizaga de galos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): Carlos Cortes va sortir coix del terreny de joc, substituït per Américo Camarão. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

F.C.Perla

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacio Cabello de F.C.Perla es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Pablo Elizalde de F.C.Perla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gilles Noël es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Vicente Fernández de F.C.Perla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.