Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Griffin Hearts (308458) - Rojayhu chamor (1365424) » 209770684: T26/J7/X

Liga 209770684 Información oficial sobre el partido 209770684 en Hattrick

14.03.2009 14:25:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 7 / X.3822 (182389)

F.C.Perla Alineación oficial del equipo 'F.C.Perla' en el partido 1 - 2 los galos del sur Alineación oficial del equipo 'los galos del sur' en el partido
Vador Adam (33') 1 - 0
1 - 1 Sergio Vilaragut (38')
1 - 2 Joan Erarrizaga (50')
F.C.Perla Alineación oficial del equipo 'F.C.Perla' en el partido 1 - 2 los galos del sur Alineación oficial del equipo 'los galos del sur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
F.C.Perla Alineación oficial del equipo 'F.C.Perla' en el partido 0 - 7 los galos del sur Alineación oficial del equipo 'los galos del sur' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Perla

Goles Goles

  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): F.C.Perla va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Federico Desvalls, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Vador Adam que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pablo Elizalde va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Bo Apelling va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Félix Corsavi de F.C.Perla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 56 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 56 de partit, quan un jugador de F.C.Perla, en Diego Zúñiga Sarmiento, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

los galos del sur

Goles Goles

  • 160 Minuto 38 (Gol de falta): Sergio Vilaragut va empatar per a galos, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 172 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a galos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Joan Erarrizaga.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 4 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a galos al minut 4, però el xut de Sergio Vilaragut va topar amb la tanca defensiva.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Alberto Hidalgo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 59, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alberto Hidalgo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bo Apelling.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Al minut 36, Jan Bernabeu de galos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 77 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 77 de partit, quan un jugador de galos, en Carlos Cortes, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.