Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kinpulene (491225) - Florida Sur F.C (1457202) » 209762474: T26/J13/X

Liga 209762474 Información oficial sobre el partido 209762474 en Hattrick

25.04.2009 14:25:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 13 / X.3675 (182242)

Ceuta Alineación oficial del equipo 'Ceuta' en el partido 0 - 3 Ultras Ponferradina Alineación oficial del equipo 'Ultras Ponferradina' en el partido
0 - 1 Amado Graiño (25')
0 - 2 Alwin Kusters (61')
0 - 3 Damian Boruch (76')
Ceuta Alineación oficial del equipo 'Ceuta' en el partido 0 - 3 Ultras Ponferradina Alineación oficial del equipo 'Ultras Ponferradina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Ceuta Alineación oficial del equipo 'Ceuta' en el partido 0 - 10 Ultras Ponferradina Alineación oficial del equipo 'Ultras Ponferradina' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ceuta

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Berto Campelo va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 205 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Tomás Celaín de Ceuta va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Serafín Pascual Pérez al minut 18 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Berto Campelo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gerard Forcadell de Ceuta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Serafín Pascual Pérez de Ceuta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Alberto Sáenz Galilea no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Ultras Ponferradina

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): Ponferradina agafava avantatge al minut 25 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Amado Graiño amb mestria.
  • 184 Minuto 61 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Ponferradina per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 61. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Alwin Kusters. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Damian Boruch de Ponferradina l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 76 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 1 (Ocasión por el centro): Gabriel Maldonado va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 1, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Adolfo Camalva va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Ponferradina van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en César Bernardos, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Antonio Milla es va quedar sol davant del porter, al minut 78. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, Amado Graiño va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Adolfo Camalva va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Vaidenis Kobeckis ocupà el lloc d'en Sigfrid Llordes al 83 minuts, dos minuts després que el jugador de Ponferradina quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.