Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Pozohondo C.F. (1365098) - Valbalexcia (1365940) » 209759709: T26/J8/X

Liga 209759709 Información oficial sobre el partido 209759709 en Hattrick

21.03.2009 14:25:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / X.3626 (182193)

U.D. Tuercebotas Balonpié Alineación oficial del equipo 'U.D. Tuercebotas Balonpié' en el partido 6 - 0 Valbalexcia Alineación oficial del equipo 'Valbalexcia' en el partido
Gaudenz Rosener (5') 1 - 0
José Neill (18') 2 - 0
Salva Ferrusola (37') 3 - 0
Gaudenz Rosener (38') 4 - 0
Salva Ferrusola (69') 5 - 0
Gaudenz Rosener (81') 6 - 0
U.D. Tuercebotas Balonpié Alineación oficial del equipo 'U.D. Tuercebotas Balonpié' en el partido 6 - 0 Valbalexcia Alineación oficial del equipo 'Valbalexcia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
U.D. Tuercebotas Balonpié Alineación oficial del equipo 'U.D. Tuercebotas Balonpié' en el partido 5 - 0 Valbalexcia Alineación oficial del equipo 'Valbalexcia' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Tuercebotas Balonpié

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): En Christophe Nègre entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Tuerce, un peu providencial d'en Gaudenz Rosener va situar el 1-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): Tuerce va aconseguir el 2 - 0 quan José Neill va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Tuerce va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Salva Ferrusola des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Tuerce va aconseguir el 4 - 0 quan Gaudenz Rosener va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, Tuerce va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Salva Ferrusola, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, Tuerce va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Gaudenz Rosener, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gaudenz Rosener de Tuerce va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Salva Ferrusola gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gonzalo Castañer va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sergio De Biescas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 65, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Daniel Cucala es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 60 (Tirita): Era el minut 60 quan després d'una dura entrada, el jugador Sergio De Biescas de Tuerce s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Valbalexcia

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Valbalexcia va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Belmiro Vieira va sortir per sobre el travesser.
  • 209 Minuto 39 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Benedetto Napoleoni va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Luis Gastealzategui. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 70 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Valbalexcia puguin veure en Ostertz Ariztondo jugant de nou; ja que al minut 70 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Ernesto Baena el va substituir sense tenir temps d'escalfar.