Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.V. Sampas (492535) - niggismasters (489231) » 209748628: T26/J9/X

Liga 209748628 Información oficial sobre el partido 209748628 en Hattrick

28.03.2009 14:25:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / X.3428 (181995)

c.d.lorien Alineación oficial del equipo 'c.d.lorien' en el partido 0 - 2 TEL Team Alineación oficial del equipo 'TEL Team' en el partido
0 - 1 Paco Macías Casado (73')
0 - 2 Javier Orla (79')
c.d.lorien Alineación oficial del equipo 'c.d.lorien' en el partido 0 - 2 TEL Team Alineación oficial del equipo 'TEL Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
c.d.lorien Alineación oficial del equipo 'c.d.lorien' en el partido 1 - 3 TEL Team Alineación oficial del equipo 'TEL Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,8 % 2,7 % 80,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

c.d.lorien

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a c.d.lorien per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mariano Marco, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Amancio Calatrava de c.d.lorien la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Armando Lacalle Cuvillo de c.d.lorien va abandonar el terreny de joc després de 72 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Josep Piguillem va entrar en el seu lloc.

TEL Team

Goles Goles

  • 105 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Raúl Fernández Cueto va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Paco Macías Casado va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Team posava el marcador 0 a 1.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Javier Orla de Team va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Team va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Simeón Arés, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Enrique Illarrazu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Team que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 208 Minuto 67 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Javier Orla de Team va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Enrique Illarrazu que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Team quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Javier Orla va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Simeón Arés de Team va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Era el minut 22 quan després d'una dura entrada, el jugador Javier Orla de Team s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.