Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lopez TEAM bravo (1580974) - Aluche City FC (1587666) » 209734388: T26/J6/X

Liga 209734388 Información oficial sobre el partido 209734388 en Hattrick

07.03.2009 14:25:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 6 / X.3174 (181741)

lopez TEAM bravo Alineación oficial del equipo 'lopez TEAM bravo' en el partido 4 - 1 United bcn Alineación oficial del equipo 'United bcn' en el partido
0 - 1 Raimundo Anceo (6')
Manolo Osorio Acevedo (23') 1 - 1
Dani Ballosera (66') 2 - 1
Raül Abrisqueta (69') 3 - 1
Juan Fortúnez (75') 4 - 1
lopez TEAM bravo Alineación oficial del equipo 'lopez TEAM bravo' en el partido 4 - 1 United bcn Alineación oficial del equipo 'United bcn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
lopez TEAM bravo Alineación oficial del equipo 'lopez TEAM bravo' en el partido 4 - 0 United bcn Alineación oficial del equipo 'United bcn' en el partido
Tiene un resultado normal 4.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lopez TEAM bravo

Goles Goles

  • 114 Minuto 23 (Gol de penalti): lopez va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Manolo Osorio Acevedo, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Dani Ballosera va donar a lopez un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de lopez va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Raül Abrisqueta progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Juan Fortúnez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): lopez va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Paulo Cézar Pimentel ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): lopez va estar a punt de posar-se per davant al minut 39 però Jusèp Franch va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Juan Fortúnez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Al minut 62, Juan Fortúnez arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

United bcn

Goles Goles

  • 186 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de United va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Raimundo Anceo.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): United va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Enrique Gajano es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enrique Gajano de United es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfonso Casal de United es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.