Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

malakeños (1590361) - F.C. Rápido Gallego 2004 (487815) » 209734215: T26/J4/X

Liga 209734215 Información oficial sobre el partido 209734215 en Hattrick

21.02.2009 14:25:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 4 / X.3171 (181738)

Atletico Aguayos Alineación oficial del equipo 'Atletico Aguayos' en el partido 3 - 2 Logicgreen Europe Alineación oficial del equipo 'Logicgreen Europe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Aguayos Alineación oficial del equipo 'Atletico Aguayos' en el partido 1 - 1 Logicgreen Europe Alineación oficial del equipo 'Logicgreen Europe' en el partido
Tiene suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,4 % 1,3 % 13,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Aguayos

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): Atletico va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Maciej Olesiuk, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Şevket Süha Çıracı que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 114 Minuto 56 (Gol de penalti): Atletico va empatar 2 - 2 gràcies a un penal molt ben xutat per Xosé Molins Segovia, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 124 Minuto 75 (Gol de penalti): Corria el minut 75, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Atletico s'avançava en el marcador després que en Xosé Molins Segovia xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ibert Flamant va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Xosé Molins Segovia va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hyung-Joo Jung de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Logicgreen Europe

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Aleksandar Zorić que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): Iván Foncalada va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Logicgreen i marcant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49 de partit, Juan Antonio Pla va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rudolf van der Woert de Logicgreen va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giuseppe Animobono de Logicgreen es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 30 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Logicgreen puguin veure en Vlastislav Šoufl jugant de nou; ja que al minut 30 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Aitanu Blanco el va substituir sense tenir temps d'escalfar.