Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hercules c f (47434) - .F.C.Barcelona (1580658) » 209720144: T26/J1/X

Liga 209720144 Información oficial sobre el partido 209720144 en Hattrick

31.01.2009 14:20:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 1 / X.2920 (171247)

BENANCE'S FANS Alineación oficial del equipo 'BENANCE'S FANS' en el partido 1 - 4 MNP Team Alineación oficial del equipo 'MNP Team' en el partido
0 - 1 Santiago Riveros Martín (12')
Gonçalo Barros (17') 1 - 1
1 - 2 Santiago Riveros Martín (24')
1 - 3 Mounir Ben Saad (68')
1 - 4 Santiago Riveros Martín (82')
BENANCE'S FANS Alineación oficial del equipo 'BENANCE'S FANS' en el partido 1 - 4 MNP Team Alineación oficial del equipo 'MNP Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BENANCE'S FANS Alineación oficial del equipo 'BENANCE'S FANS' en el partido 0 - 2 MNP Team Alineación oficial del equipo 'MNP Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BENANCE'S FANS

Goles Goles

  • 113 Minuto 17 (Gol por la derecha): Al minut 17, BENANCE'S aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Gonçalo Barros va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): El BENANCE'S va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 54, però en Daudi Wandaba va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fulgencio Cano de BENANCE'S es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Al minut 21, César López de BENANCE'S es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a César López, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 57 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Diego Balbás no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

MNP Team

Goles Goles

  • 139 Minuto 12 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Santiago Riveros Martín! Un inimaginable dribbling sobre Antonio Barriomartín va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 1 per a Team.
  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Santiago Riveros Martín va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mounir Ben Saad va augmentar l'avantatge de Team a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Santiago Riveros Martín de Team va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Emilio Ardisana va estar a punt de posar per davant a Team amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Bogdan Ambroszczyk va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Unai García de Lizasaín de Team va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 30 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Alexander Nartov de Team va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 58 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Santiago Riveros Martín, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 71 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Team va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Unai García de Lizasaín de Team va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.