Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATV F.C. (1333061) - nacio-cat (990186) » 209713538: T26/J1/X

Liga 209713538 Información oficial sobre el partido 209713538 en Hattrick

31.01.2009 14:20:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 1 / X.2802 (171129)

Grupo Parquesol F.C S.A.D Alineación oficial del equipo 'Grupo Parquesol F.C S.A.D' en el partido 5 - 2 "New york Rangers" Alineación oficial del equipo '"New york Rangers"' en el partido
0 - 1 Eliseo Loxo (11')
Jurjen Nanninga (44') 1 - 1
1 - 2 Wilfrido Brizuela (44')
Luis Elicegui (45') 2 - 2
Jurjen Nanninga (66') 3 - 2
José Ángel Hierro (68') 4 - 2
José Ángel Hierro (79') 5 - 2
Grupo Parquesol F.C S.A.D Alineación oficial del equipo 'Grupo Parquesol F.C S.A.D' en el partido 5 - 2 "New york Rangers" Alineación oficial del equipo '"New york Rangers"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Grupo Parquesol F.C S.A.D Alineación oficial del equipo 'Grupo Parquesol F.C S.A.D' en el partido 10 - 0 "New york Rangers" Alineación oficial del equipo '"New york Rangers"' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grupo Parquesol F.C S.A.D

Goles Goles

  • 112 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 del partit, el jugador Jurjen Nanninga de Parquesol va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 112 Minuto 45 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Luis Elicegui va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 45.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jurjen Nanninga, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Parquesol va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en José Ángel Hierro progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Parquesol a 5 - 2. José Ángel Hierro va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 59 (Ocasión de falta): Luis Macedo quasi dona a Parquesol l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Ángel Hierro va estar a punt d'acabar en gol al minut 65, però el porter visitant Brais Castro-Medinilla va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Albar Egaña de Parquesol va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

"New york Rangers"

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador de Ny rangers Eliseo Loxo va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 11 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Ny rangers va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Wilfrido Brizuela va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 45, Carlos Torrado de Ny rangers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Edu González Alfaro de Ny rangers es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Edu González Alfaro va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.