Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

nastic d'altafulla (1599152) - makoyos (314184) » 209690372: T26/J6/X

Liga 209690372 Información oficial sobre el partido 209690372 en Hattrick

07.03.2009 14:20:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 6 / X.2388 (170715)

Rebladerm Alineación oficial del equipo 'Rebladerm' en el partido 1 - 1 ràpid espinubet Alineación oficial del equipo 'ràpid espinubet' en el partido
0 - 1 Sai Ablanedo (42')
Pablo Andrés (77') 1 - 1
Rebladerm Alineación oficial del equipo 'Rebladerm' en el partido 1 - 1 ràpid espinubet Alineación oficial del equipo 'ràpid espinubet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rebladerm Alineación oficial del equipo 'Rebladerm' en el partido 0 - 4 ràpid espinubet Alineación oficial del equipo 'ràpid espinubet' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rebladerm

Goles Goles

  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Pau Robirosa estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Pablo Andrés va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Miguel Oña Soto! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després de 44 minuts, Pablo Andrés va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Miguel Oña Soto de Rebladerm va intentar batre la porteria rival al minut 47 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 es va veure una gran oportunitat per a Rebladerm per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Adolfo Ingunza, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacio Valmayor de Rebladerm es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Uceda de Rebladerm es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Serafí Campana, jugador de Rebladerm, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 41. Adolfo Ingunza, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

ràpid espinubet

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): Amb 42 minuts jugats, Sai Ablanedo de espinubet va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jorge Zapico ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de espinubet va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sai Ablanedo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de espinubet a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ferrán Eguren va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): espinubet va fer una substitució al minut 78. Jorge Zapico va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Carlos Rodríguez Barba.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Jaume Rimbau probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.