Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GronkSpike (1455178) - Internazzionale F.C. (437019) » 209688059: T26/J2/X

Liga 209688059 Información oficial sobre el partido 209688059 en Hattrick

07.02.2009 14:20:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 2 / X.2347 (170674)

Lleida Team F.C. Alineación oficial del equipo 'Lleida Team F.C.' en el partido 4 - 1 Orgullo Nacional C.F. Alineación oficial del equipo 'Orgullo Nacional C.F.' en el partido
Jorge Raúl Campos (25') 1 - 0
José Mouriño (28') 2 - 0
2 - 1 Jorge Javier Ozores Rey (57')
Asier Otero Goyanes (68') 3 - 1
José Mouriño (87') 4 - 1
Lleida Team F.C. Alineación oficial del equipo 'Lleida Team F.C.' en el partido 4 - 1 Orgullo Nacional C.F. Alineación oficial del equipo 'Orgullo Nacional C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lleida Team F.C. Alineación oficial del equipo 'Lleida Team F.C.' en el partido 2 - 0 Orgullo Nacional C.F. Alineación oficial del equipo 'Orgullo Nacional C.F.' en el partido
Tiene suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lleida Team F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Lleida va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 25 Jorge Raúl Campos va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 136 Minuto 28 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que José María de Caamaño s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant José Mouriño, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 2 - 0.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Asier Otero Goyanes va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): José Mouriño va incrementar l'avantatge de Lleida amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Gurdunfo Velo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Javier Guinea gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Iker Narbona va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Iker Narbona al minut 75 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Javier Guinea va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Enrique Valle Dorado de Lleida va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Lleida puguin veure en Javier Ortega Iniesta jugant de nou; ja que al minut 36 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Carlos Gutiérrez Caviedes el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Orgullo Nacional C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 57 (Gol evento especial córner peinado): Orgullo va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Onofre Panadeiro, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jorge Javier Ozores Rey que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 30, quan un error defensiu va deixar Jorge Javier Ozores Rey completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Gurdunfo Velo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Hugo Serrano estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.