Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Judes (1417771) - Crackovia 24 (1595117) » 209686502: T26/J4/X

Liga 209686502 Información oficial sobre el partido 209686502 en Hattrick

21.02.2009 14:20:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 4 / X.2319 (170646)

toros de luis Alineación oficial del equipo 'toros de luis' en el partido 0 - 2 Vitória de Burom Alineación oficial del equipo 'Vitória de Burom' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
toros de luis Alineación oficial del equipo 'toros de luis' en el partido 1 - 2 Vitória de Burom Alineación oficial del equipo 'Vitória de Burom' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 26,1 % 46,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

toros de luis

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): toros va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Arcangelo De Francesco en un 1 contra 1 amb el porter Panto Vukasović, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Després de 19 minuts, Juan Guzmán va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 202 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Passaven 58 minuts quan Liran Oz des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del toros van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Fernando Latorre, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Guzmán de toros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 26 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Nils Pößinger, jugador de toros, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 26. Sergio Manfredi, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Vitória de Burom

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 3 minuts quan Vincenzo De Martini va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Vitória.
  • 108 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible (general)): Themis Vakros de Vitória va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Sven Söderström que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 2 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 56, Diego Garcés de los Fayos de Vitória va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones