Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LaMarchaBlanca FC (121996) - FC Olmedo (124616) » 209679485: T26/J14/X

Liga 209679485 Información oficial sobre el partido 209679485 en Hattrick

02.05.2009 14:20:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 14 / X.2193 (170520)

Viva España Siempre Alineación oficial del equipo 'Viva España Siempre' en el partido 4 - 1 Sombra Gris C.F. Alineación oficial del equipo 'Sombra Gris C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Viva España Siempre Alineación oficial del equipo 'Viva España Siempre' en el partido 5 - 0 Sombra Gris C.F. Alineación oficial del equipo 'Sombra Gris C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viva España Siempre

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, Ayusha Kumar Ghosh va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 30 gràcies a la jugada de Ernesto Zambujeiro, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Siempre va augmentar la diferència quan Majarón Ñacle no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Majarón Ñacle, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Ayusha Kumar Ghosh gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gorecho Osborne va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 234 Minuto 87 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 87 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Alessandro Bellucci estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Velázquez de Siempre es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 79 de partit, quan un jugador de Siempre, en Ernesto Zambujeiro, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Sombra Gris C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): Amb 8 minuts jugats, Ketut Lutfi de Sombra va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Sombra van seguir progressant per la banda dreta. Eduardo López Barragán va tenir la seva oportunitat al minut 70, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerard Fornell de Sombra amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Sombra va fer una substitució al minut 29. Jesper Dehltorp va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pánfilo Feijó.
  • 090 Minuto 32 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 32 de partit, quan un jugador de Sombra, en Gerard Fornell, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.