Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GIRONA ASCIENDE A PRIMERA (1365226) - moracambe (491177) » 209674538: T26/J9/X

Liga 209674538 Información oficial sobre el partido 209674538 en Hattrick

28.03.2009 14:20:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / X.2105 (170432)

The Mather Alineación oficial del equipo 'The Mather' en el partido 2 - 5 La vino tinto chicharrera Alineación oficial del equipo 'La vino tinto chicharrera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
The Mather Alineación oficial del equipo 'The Mather' en el partido 3 - 3 La vino tinto chicharrera Alineación oficial del equipo 'La vino tinto chicharrera' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,1 % 35,9 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Mather

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Mather va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Daniel Montalvo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): El jugador Juan Jesús Viñambre de Mather es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): En Aarre Pietinalho es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Michael Humber es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ramón Vasco es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 56 (Lesión (no subst.)): Quan Bálint Ormos va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 56, Mather sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.

La vino tinto chicharrera

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del chicharrera van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Vyacheslav Galushkin va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 160 Minuto 84 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Juan Torquemada va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 84: 2 - 2.
  • 137 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Enrique Rico la va convertir en gol amb un remat de cap en Agustín Girón Ruiz tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 89 el marcador es va actualitzar: 2 - 3.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Agustín Girón Ruiz de chicharrera l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 90 de partit.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, els visitants es van col·locar 2 - 5 per sobre quan Enrique Rico va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El chicharrera creava perill des de la dreta al minut 37, però en Christian Skovgaard Hansen, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Antonio Sánchez-Sola desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Felip Guim al minut 90, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 205 Minuto 90 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Enrique Rico va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Paulus Gerstmayer, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Juan Torquemada de chicharrera va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.