Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alaurin de la Torre C.F (988267) - Nometonialarcoiris (1438488) » 209670204: T26/J4/X

Liga 209670204 Información oficial sobre el partido 209670204 en Hattrick

21.02.2009 14:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 4 / X.2028 (167283)

Deportivo de Leganés Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Leganés' en el partido 1 - 0 Nometonialarcoiris Alineación oficial del equipo 'Nometonialarcoiris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Deportivo de Leganés Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Leganés' en el partido 4 - 0 Nometonialarcoiris Alineación oficial del equipo 'Nometonialarcoiris' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo de Leganés

Goles Goles

  • 124 Minuto 58 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 58 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Arlindo Constante. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 20 per blocar una centrada d'en Lorenzo Ciappesoni va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Deportivo.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Paco Drundín va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Dimitar Dimitrov va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Antoni Uchacz del Deportivo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Arlindo Constante va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lorenzo Ciappesoni de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Gerard Rovira de Deportivo va abandonar el terreny de joc després de 37 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Adolfo Maestre Cozar va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 76 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 76 de partit, quan un jugador de Deportivo, en Martín Maestre Vargas, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Nometonialarcoiris

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Nometonialarcoiris va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Secundino Gabali, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): En Sisebuto Portabales va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arnau Gacias.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Calán de Nometonialarcoiris es va emportar una amonestació al minut 59 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Secundino Gabali va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Nometonialarcoiris es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.