Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aztrepikon CF (1416608) - Drosofilo FC (440063) » 209664161: T26/J5/X

Liga 209664161 Información oficial sobre el partido 209664161 en Hattrick

28.02.2009 14:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 5 / X.1920 (167175)

er vakilla Alineación oficial del equipo 'er vakilla' en el partido 6 - 0 Tauhichi Alineación oficial del equipo 'Tauhichi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
er vakilla Alineación oficial del equipo 'er vakilla' en el partido 8 - 0 Tauhichi Alineación oficial del equipo 'Tauhichi' en el partido
Tiene mala suerte 8.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

er vakilla

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Alberto Berrendero Díaz va donar a vakilla un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan vakilla va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Franklin Ellison des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan vakilla va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Valerio Priolo des de dins de l'àrea.
  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Alberto Berrendero Díaz el va rematar Juli Batallé amb un magnífic cop de cap que va suposar el 4 - 0.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, vakilla va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Franklin Ellison, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): vakilla va augmentar la diferència quan Valerio Priolo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 6 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Alberto Berrendero Díaz va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Alberto Berrendero Díaz del vakilla ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 230 Minuto 49 (Ocasión de falta): Alberto Berrendero Díaz va sorprendre Francisco Jesús García de Lizasaín amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juli Batallé de vakilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Esparatz Artunduaga després que el jugador de vakilla li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oscar Pulido.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 71 (Tirita (médico)): Semblava que Juli Batallé s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 095 Minuto 77 (Lesión): El jugador de vakilla Alberto Berrendero Díaz va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Alejandro Sacaluga va entrar en el seu lloc.

Tauhichi

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Alfredo Valdés Saavedra va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 25 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Winifredo Homs.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Juan Francisco Velázquez de Tauhichi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 15 (Tirita (médico)): Juan Francisco Velázquez va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Tauhichi es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.