Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

maribel_martinez (1415768) - Canarias Costa Atlántica (49061) » 209663123: T26/J11/X

Liga 209663123 Información oficial sobre el partido 209663123 en Hattrick

11.04.2009 14:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 11 / X.1901 (167156)

NEWA.O.G.FC Alineación oficial del equipo 'NEWA.O.G.FC' en el partido 0 - 4 Magic Players FC Alineación oficial del equipo 'Magic Players FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
NEWA.O.G.FC Alineación oficial del equipo 'NEWA.O.G.FC' en el partido 0 - 5 Magic Players FC Alineación oficial del equipo 'Magic Players FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NEWA.O.G.FC

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de NEWA.O.G.FC la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): En Fermí González Vado va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): Al minut 69, Fermí González Vado de NEWA.O.G.FC va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Magic Players FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Miquel Anglès quedar desmarcat i marcar per a Players al minut 13. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Adrián Gutiérrez arribés a peus de Felipe Espinosa, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Players el 0 - 2.
  • 116 Minuto 50 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 50, en Diego Landaluce Ugarte del Players va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Felipe Espinosa que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 3.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Miguel Artal, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 15 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Players sortien al contraatac. La falta llançada per Pablo Roca va sortir força alta sense massa perill.
  • 280 Minuto 34 (Ocasión de falta): Pablo Roca va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Miguel Artal. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.