Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fut xica (1416780) - Canarias Costa Atlántica (49061) » 209663084: T26/J2/X

Liga 209663084 Información oficial sobre el partido 209663084 en Hattrick

07.02.2009 14:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 2 / X.1901 (167156)

Fut xica Alineación oficial del equipo 'Fut xica' en el partido 0 - 2 Republicano de Granada S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Republicano de Granada S.A.D.' en el partido
0 - 1 Luis Buendía (42')
0 - 2 Juan Alquézar (83')
Fut xica Alineación oficial del equipo 'Fut xica' en el partido 0 - 2 Republicano de Granada S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Republicano de Granada S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Fut xica Alineación oficial del equipo 'Fut xica' en el partido 1 - 4 Republicano de Granada S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Republicano de Granada S.A.D.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,7 % 0,6 % 89,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fut xica

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a xica per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Virgilio Travesedo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip xica Caetano Voutureira quasi marca al minut 41 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en José Luis Nolde l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Caetano Voutureira va estar a punt d'empatar per a xica quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Sammon Ibn-Fuad va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Alejandro Iribe de xica va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Alejandro Iribe va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Republicano de Granada S.A.D.

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 42, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Luis Buendía es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del xica. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Juan Alquézar la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Republicano es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 33 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Diego Carrero, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.