Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gamba futbol club (1437769) - U.D.MELILLA 29 (988564) » 209662826: T26/J7/X

Liga 209662826 Información oficial sobre el partido 209662826 en Hattrick

14.03.2009 14:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 7 / X.1896 (167151)

Enric Valor C.F. Alineación oficial del equipo 'Enric Valor C.F.' en el partido 1 - 3 lunallena Alineación oficial del equipo 'lunallena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Enric Valor C.F. Alineación oficial del equipo 'Enric Valor C.F.' en el partido 1 - 1 lunallena Alineación oficial del equipo 'lunallena' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,6 % 4,3 % 19,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Enric Valor C.F.

Goles Goles

  • 102 Minuto 72 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 72 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Alessandro Mussa, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Enric a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jesús Hijar! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Espen Ali, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

lunallena

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Robert Bolàs va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Luigi Pallotta la va rematar Gian Luigi Storani amb una magnífica volea que va fer pujar per a lunallena el 0 - 2.
  • 140 Minuto 79 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el lunallena va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Gianni Zanasi aconseguint el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): lunallena quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Emanuel Murillo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Pablo Trespuentes no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jesús Matute Llera estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gianni Zanasi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Robert Bolàs de lunallena la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.