Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rogadio (1456322) - Consaburum (314872) » 209662040: T26/J7/X

Liga 209662040 Información oficial sobre el partido 209662040 en Hattrick

14.03.2009 14:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 7 / X.1882 (167137)

SANTA BRUTA .C.F Alineación oficial del equipo 'SANTA BRUTA .C.F' en el partido 4 - 0 Ddk Club Alineación oficial del equipo 'Ddk Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SANTA BRUTA .C.F Alineación oficial del equipo 'SANTA BRUTA .C.F' en el partido 4 - 0 Ddk Club Alineación oficial del equipo 'Ddk Club' en el partido
Tiene un resultado normal 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SANTA BRUTA .C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Xaime Sahuquillo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del SANTA se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 55.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): SANTA va augmentar la diferència quan Joan Zurita Muñoz no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): SANTA va aconseguir el 3 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Javier Goñi, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Albert Porquet que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de SANTA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Francisco Antonio Bustos progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): SANTA per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan Rubén Donate va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Xaime Sahuquillo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Joan Zurita Muñoz de SANTA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): SANTA es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Fernando Barquín no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jesús Lage al camp.

Ddk Club

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Es duien 23 minuts de partit jugats quan Pep Mascó va estar a punt de posar per davant a Ddk amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Roberto López va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Ddk van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 29, però el xut de Pep Mascó des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 270 Minuto 30 (Ocasión de falta): En Evarist Pitarch va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 30. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Al minut 25 en Jorge Irogarte va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.