Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ESTRELLA ROJA C.D.O (1580680) - sek CD (1431342) » 209659994: T26/J13/X

Liga 209659994 Información oficial sobre el partido 209659994 en Hattrick

25.04.2009 14:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 13 / X.1845 (167100)

Alb_Violetii Alineación oficial del equipo 'Alb_Violetii' en el partido 1 - 3 Los Raperos F.C Alineación oficial del equipo 'Los Raperos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Alb_Violetii Alineación oficial del equipo 'Alb_Violetii' en el partido 1 - 6 Los Raperos F.C Alineación oficial del equipo 'Los Raperos F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alb_Violetii

Goles Goles

  • 116 Minuto 22 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Josep Antoni Vayreda sempre és una garantia. Al minut 22, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Alejandro García de Luera marcar el 1 - 0 per al Alb_Violetii.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Alejandro García de Luera s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Antonio Gortázar va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Alb_Violetii es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Los Raperos F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 22 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Sergio Guriezo que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Raúl Serrano quedar desmarcat i marcar per a Raperos al minut 23. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Satur López Diaz, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Luis Calero va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alfonso Vivaldo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, el Raperos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Carlos Lagos Mellado s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Benjamín Sequero quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Luis Calero, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Carlos Lagos Mellado de Raperos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 67 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Antonio Gortázar va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després de 75 minuts, Toni Toca va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Luis Calero va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Serrano de Raperos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.