Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Cabanes (991249) - UNION DEPORTIVA LAS PALMAS S.A.D (991419) » 209657387: T26/J8/X

Liga 209657387 Información oficial sobre el partido 209657387 en Hattrick

21.03.2009 14:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / X.1799 (167054)

Montperl Team Alineación oficial del equipo 'Montperl Team' en el partido 4 - 0 UNION DEPORTIVA LAS PALMAS S.A.D Alineación oficial del equipo 'UNION DEPORTIVA LAS PALMAS S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Montperl Team Alineación oficial del equipo 'Montperl Team' en el partido 6 - 0 UNION DEPORTIVA LAS PALMAS S.A.D Alineación oficial del equipo 'UNION DEPORTIVA LAS PALMAS S.A.D' en el partido
Tiene mala suerte 5.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montperl Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 els aficionats van embogir quan en Eulalio San Miguel Marín va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Montperl.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, Montperl va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Daniel Alonso Arza, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Veselin Krústev de Montperl va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Montperl va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Eulalio San Miguel Marín va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Montperl per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Riccardo Pagello, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Roberto Coentrão, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Olaf Erik Marian gairebé va marcar per a Montperl des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pavle Štefan.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aurélien Bertet de Montperl amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 22 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 22 va fer que Luis San Millan de Montperl hagués d'abandonar el terreny de joc. Luca Pasotti va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 23 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Eulalio San Miguel Marín no li va importar gens ni mica.

UNION DEPORTIVA LAS PALMAS S.A.D

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Anis Hrnjičić va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Tiago Coronel no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mohamed Clauses.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anis Hrnjičić de DEPORTIVA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 90 (Tirita (médico)): Alejandro Arjona es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.