Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Club Cisne Negro (1430719) - Playas De alicante (1592599) » 209646946: T26/J13/X

Liga 209646946 Información oficial sobre el partido 209646946 en Hattrick

25.04.2009 14:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 13 / X.1612 (166867)

izan team Alineación oficial del equipo 'izan team' en el partido 3 - 1 avo team Alineación oficial del equipo 'avo team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
izan team Alineación oficial del equipo 'izan team' en el partido 5 - 0 avo team Alineación oficial del equipo 'avo team' en el partido
Tiene mala suerte 4.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

izan team

Goles Goles

  • 120 Minuto 17 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 17, indicava inequívocament que en Enrique Luengo va saber trobar la xarxa rival. izan desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan izan va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Veikko Palkeinen des de dins de l'àrea.
  • 130 Minuto 76 (Gol de falta): El gol de falta de Enrique Luengo sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 76 i ampliar l'avantatge de izan a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Július Gondáš una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 18, però una magnífica aturada de Reindert Coppens va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Albino Mourinho una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 22, però una magnífica aturada de Reindert Coppens va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Ermin Martinc, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 78 quan Július Gondáš de izan gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del izan van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Nikolas Ptolemeos, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Július Gondáš de izan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

avo team

Goles Goles

  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): En Mirosław Palarz va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Veikko Palkeinen haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a team al minut 47.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Damián Vaquero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones