Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LlopTeam (1583850) - alvaropipi (776999) » 209645953: T26/J3/X

Liga 209645953 Información oficial sobre el partido 209645953 en Hattrick

14.02.2009 14:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 3 / X.1595 (166850)

Dragons catalans FC Alineación oficial del equipo 'Dragons catalans FC' en el partido 4 - 1 Almendrons S.E. Alineación oficial del equipo 'Almendrons S.E.' en el partido
Eduardo Petito (5') 1 - 0
David Murgadel (21') 2 - 0
Silvano Burgio (28') 3 - 0
Sandu Suciu (39') 4 - 0
4 - 1 Jaume Trias (85')
Dragons catalans FC Alineación oficial del equipo 'Dragons catalans FC' en el partido 4 - 1 Almendrons S.E. Alineación oficial del equipo 'Almendrons S.E.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Dragons catalans FC Alineación oficial del equipo 'Dragons catalans FC' en el partido 5 - 1 Almendrons S.E. Alineación oficial del equipo 'Almendrons S.E.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dragons catalans FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 5 gràcies a la jugada de Eduardo Petito, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): David Murgadel va incrementar l'avantatge de catalans amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Sandu Suciu estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Silvano Burgio va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 0 al minut 28.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Sandu Suciu, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a catalans.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del catalans van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Andrea Ossicino, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El jugador local David Murgadel per poc que no incrementa el marcador al minut 37. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Juan Julio Dalpas va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 234 Minuto 80 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Eduardo Petito va sortir molt desviat al minut 80.
  • 230 Minuto 87 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Eduardo Petito, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Silvano Burgio de catalans va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Folkert Jongeneel, el jugador de catalans va ser expulsat al minut 40.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Silvano Burgio es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Almendrons S.E.

Goles Goles

  • 116 Minuto 85 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Luis Moral sempre és una garantia. Al minut 85, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Jaume Trias marcar el 4 - 1 per al Almendrons.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Víctor Utrera Prados va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 251 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Jesús Pérez Ruiz va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Javier Picardo.