Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Pinariense (1456678) - C.M.D.San Juan (489893) » 209639919: T26/J6/X

Liga 209639919 Información oficial sobre el partido 209639919 en Hattrick

07.03.2009 14:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 6 / X.1487 (166742)

AEK Bisbalenc Alineación oficial del equipo 'AEK Bisbalenc' en el partido 4 - 1 Pedradas F.C. Alineación oficial del equipo 'Pedradas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
AEK Bisbalenc Alineación oficial del equipo 'AEK Bisbalenc' en el partido 9 - 0 Pedradas F.C. Alineación oficial del equipo 'Pedradas F.C.' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AEK Bisbalenc

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 36 gràcies a la jugada de Matías Narbona Sales, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 130 Minuto 39 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Josep Guri va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 39 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Bisbalenc va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Alejandro Ardiles des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Luís Natária va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Bisbalenc es va veure beneficiat per la polèmica al minut 27, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Josep Guri va relliscar al moment de fer el xut i el porter Mauro Lara Álvarez no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Bisbalenc va estar a punt de posar-se per davant al minut 33 però Norberto Molina va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pedradas. La jugada d'estratègia del Bisbalenc per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Barnaba Edera va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Orfeo Laxagueborde de Bisbalenc amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Pedradas F.C.

Goles Goles

  • 152 Minuto 58 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Narciso Augapesada va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 58 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 87 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Mikko Tähkänen no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Javier Begué estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rubén Garaicorta de Pedradas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jaime Erarrizaga de Pedradas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Tomás Sánchez Morente de Pedradas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Prado de Pedradas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Era el minut 86 quan després d'una dura entrada, el jugador Jaime Erarrizaga de Pedradas s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.