Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real madrid c.f ramon (488891) - Maquis (48517) » 209639647: T26/J9/X

Liga 209639647 Información oficial sobre el partido 209639647 en Hattrick

28.03.2009 14:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / X.1482 (166737)

Los Potros Salvajes de Alhama Alineación oficial del equipo 'Los Potros Salvajes de Alhama' en el partido 0 - 9 PB Manresa Alineación oficial del equipo 'PB Manresa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Los Potros Salvajes de Alhama Alineación oficial del equipo 'Los Potros Salvajes de Alhama' en el partido 0 - 10 PB Manresa Alineación oficial del equipo 'PB Manresa' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Potros Salvajes de Alhama

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ignacio Macedo no va ser aprofitada per en David Garbalda que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 29 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Albert Fullana, jugador de Salvajes, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 29. Raúl Clavijo, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 095 Minuto 65 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Víctor Laval va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en David Garbalda.

PB Manresa

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Quintí Palau que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Manresa.
  • 181 Minuto 13 (Gol por el centro): Tobias Prader va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 13, i va fer pujar el 0 - 2 per a Manresa.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Ausiàs Palou va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Paulo Barros, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Ausiàs Palou va aprofitar un error defensiu al minut 39, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 5 al marcador per a Manresa.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Tobias Prader de Manresa l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 59 de partit.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Gonzalo Foquet de Manresa va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 73. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Romeo Méndez Blasco va augmentar l'avantatge de Manresa a 0 - 8 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, Romeo Méndez Blasco va augmentar l'avantatge de Manresa a 0 - 9 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): Marcus Silfwerstål hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Quintí Palau havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paulo Barros.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marek Sadura.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Lecegui de Manresa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.