Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Socorro F. C. (1430352) - el duende (1599557) » 209639482: T26/J9/X

Liga 209639482 Información oficial sobre el partido 209639482 en Hattrick

28.03.2009 14:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / X.1479 (166734)

Tres Catorce Alineación oficial del equipo 'Tres Catorce' en el partido 3 - 2 el duende Alineación oficial del equipo 'el duende' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Tres Catorce Alineación oficial del equipo 'Tres Catorce' en el partido 2 - 4 el duende Alineación oficial del equipo 'el duende' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,4 % 5,6 % 74,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tres Catorce

Goles Goles

  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Henning Hasselbruch estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Olof Beckander va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 38.
  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): En Olof Beckander entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Catorce, un peu providencial d'en Pau Canedo va situar el 2-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Catorce va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Olof Beckander progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pau Canedo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adolfo Legario de Catorce la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Beau Bisschoff de Catorce es va guanyar la targeta groga merescudament.

el duende

Goles Goles

  • 151 Minuto 64 (Gol por el centro): duende van mostrar una bona compenetració quan al minut 64 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Horia Duţu va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 151 Minuto 78 (Gol por el centro): duende van mostrar una bona compenetració quan al minut 78 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Horia Duţu va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Horia Duţu va estar a punt de posar per davant a duende amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Richart Glander va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del duende van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Xosé Cegastia, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Eduardo Guastini va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Horia Duţu de duende es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nikolaus Parzinger de duende es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Àngel Freixas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Fernando Campi, en lloc de córrer, relliscava.
  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Joan Carles Folguera, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.