Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

roky70 (796554) - sport villa de vallecas (48777) » 209633270: T26/J10/X

Liga 209633270 Información oficial sobre el partido 209633270 en Hattrick

04.04.2009 14:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 10 / X.1368 (166623)

Eurodolar Alineación oficial del equipo 'Eurodolar' en el partido 5 - 0 Amposta team Alineación oficial del equipo 'Amposta team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Eurodolar Alineación oficial del equipo 'Eurodolar' en el partido 8 - 0 Amposta team Alineación oficial del equipo 'Amposta team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eurodolar

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Passats 35 minuts, Gian Maria Carniani, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Eurodolar es posava per davant!
  • 134 Minuto 39 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Eurodolar i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 39 minuts de joc. Mentre en István Haraszti el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Eurodolar va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Duilio Feola progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Eurodolar va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Patty Dogra des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Eurodolar va aconseguir el 5 - 0 quan Jianu Florea va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Eurodolar va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jianu Florea va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Roberto Largoet.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jianu Florea va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 208 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jianu Florea de Eurodolar va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en István Haraszti es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Duilio Feola va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Duilio Feola gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Roberto Largoet va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Duilio Feola de Eurodolar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Gysbert Meulenberg de Eurodolar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Quevedo Solís.

Amposta team

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 43 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Jan Harsch, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Eurodolar, però Modest Torrent no va poder encertar el xut.