Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

crock.c.f (487433) - PADU (1334168) » 209629191: T26/J13/X

Liga 209629191 Información oficial sobre el partido 209629191 en Hattrick

25.04.2009 14:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 13 / X.1295 (166550)

C.D.PORLIER Alineación oficial del equipo 'C.D.PORLIER' en el partido 5 - 0 Carballiño fc Alineación oficial del equipo 'Carballiño fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
C.D.PORLIER Alineación oficial del equipo 'C.D.PORLIER' en el partido 7 - 0 Carballiño fc Alineación oficial del equipo 'Carballiño fc' en el partido
Tiene mala suerte 7.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.PORLIER

Goles Goles

  • 137 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Miguel Ángel Altamira va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 11 de joc. Giuseppe Iannamorelli es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de C.D.PORLIER va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Melchor Cruzul progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 142 Minuto 60 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Melchor Cruzul de C.D.PORLIER va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 75 minuts, el tirador de faltes del C.D.PORLIER va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Giuseppe Iannamorelli, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 117 Minuto 77 (Gol evento especial cansancio): En Jordi Goberna havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Giuseppe Iannamorelli per endur-se la pilota i posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Juan Carlos Bermúdez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 28, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Miguel Ángel Altamira, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): Guillermo Obregón va sorprendre Juan Pedro Villalar amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El jugador local Melchor Cruzul per poc que no incrementa el marcador al minut 48. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Juan Pedro Villalar va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Giuseppe Iannamorelli va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de C.D.PORLIER estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Carballiño fc

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): En Miguel Ángel Cost va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 253 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 59 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Alejandro Odria amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Èric Botanch de Carballiño amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.