Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

esportiu alevin (801959) - Rota Beach (49254) » 209622350: T26/J10/X

Liga 209622350 Información oficial sobre el partido 209622350 en Hattrick

04.04.2009 14:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 10 / X.1173 (166428)

jamonetes Alineación oficial del equipo 'jamonetes' en el partido 0 - 9 Rota Beach Alineación oficial del equipo 'Rota Beach' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
jamonetes Alineación oficial del equipo 'jamonetes' en el partido 0 - 10 Rota Beach Alineación oficial del equipo 'Rota Beach' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jamonetes

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Val Gómez de jamonetes es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Passats 38 minuts de joc, en Pedro Maciá de jamonetes va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): jamonetes va fer una substitució al minut 66. Alfredo Venegas va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Gaizka Gabaldón.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 26 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Pedro Maciá se sentia fresc com una rosa.

Rota Beach

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Tinu Turnheer, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 119 Minuto 25 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Janne Iskanius va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 2 al minut 25.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del jamonetes. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Zvonimir Sagaj la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Beach es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 27.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Michal Žačok va aprofitar un error defensiu al minut 32, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Beach.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del jamonetes. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Damián Oscar Gijón la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Beach es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 5 arribava al minut 37.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Goffrey Van Den Bosch va aprofitar un error defensiu al minut 47, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 6 al marcador per a Beach.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Janne Iskanius va ser l'anotador del 0 - 7.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Zvonimir Sagaj va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 65, i va fer pujar el 0 - 8 per a Beach.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Alberto Iglesias va augmentar l'avantatge de Beach a 0 - 9 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Jorge Fernando Pinedo Acevedo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Damián Gradilla va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Fernando Pinedo Acevedo de Beach va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.