Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

carmenciitaa (487810) - torres real (486395) » 209614836: T26/J8/X

Liga 209614836 Información oficial sobre el partido 209614836 en Hattrick

21.03.2009 14:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / X.1039 (166294)

Real Argana C.F Alineación oficial del equipo 'Real Argana C.F' en el partido 5 - 6 Camineros Alineación oficial del equipo 'Camineros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Argana C.F Alineación oficial del equipo 'Real Argana C.F' en el partido 4 - 1 Camineros Alineación oficial del equipo 'Camineros' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Argana C.F

Goles Goles

  • 113 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els jugadors del Argana amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 3, deixant Ignacio Velasco Carrillo en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador Diederich Loibl de Argana, després de 25 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Camineros. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sebastian Daepp la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Argana es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 4 arribava al minut 44.
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Arnie Blanksma trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 4 - 6 encara permetia alguna esperança.
  • 102 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Argana va reduir el marcador al minut 90 a 5 - 6 quan Tiziano Todaro va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Sebastian Daepp de Argana va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 71, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diederich Loibl de Argana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): En Nicola Marro de Argana va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Arnie Blanksma va prendre el seu rol al minut 24.

Camineros

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Paco Ipas el va rematar Roger Estaún amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Amadeo Zurbano va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 29.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Camineros prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Pedro Estalrich.
  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Osvaldo Crujeiras la va rematar Lluís Corvera amb una magnífica volea que va fer pujar per a Camineros el 2 - 4.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, Camineros va augmentar el seu avantatge a 3 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Pedro Estalrich, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Osvaldo Crujeiras, que va ser qui va marcar 3 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): Camineros es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Carles Arbona no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alfonso Beltrán al camp.