Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

slide off (991434) - Overkill Evolution (118865) » 209612055: T26/J13/X

Liga 209612055 Información oficial sobre el partido 209612055 en Hattrick

25.04.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 13 / X.989 (97072)

slide off Alineación oficial del equipo 'slide off' en el partido 3 - 0 Gloucester Minales FC. Alineación oficial del equipo 'Gloucester Minales FC.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
slide off Alineación oficial del equipo 'slide off' en el partido 4 - 0 Gloucester Minales FC. Alineación oficial del equipo 'Gloucester Minales FC.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

slide off

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 36 gràcies a la jugada de José María Arredondo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 130 Minuto 77 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Alessandro Del Grosso va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 77 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): slide va aconseguir el 3 - 0 quan Jérémy Goury va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Alessandro Del Grosso va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Siro Ossicino va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 230 Minuto 63 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 63 podia haver acabat en gol, però José Villaquilambre va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, José María Arredondo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Villaquilambre va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jérémy Goury.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Evaristo Irigay de slide va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Ortega Val de slide es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Alessandro Del Grosso de slide va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Gloucester Minales FC.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Beñat Ortega va ser clau en la jugada d'atac de Gloucester al minut 34, quan ell mateix va fer una passada brutal a Hermóxenes Lage, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Esteban Cuñada de Gloucester va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hermóxenes Lage de Gloucester es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Braulio Bretal va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Rubén Losada Ozores.