Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sataute Profundo (1334740) - SANT CECILIANO (991875) » 209607735: T26/J11/X

Liga 209607735 Información oficial sobre el partido 209607735 en Hattrick

11.04.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 11 / X.912 (96995)

O Celta Alineación oficial del equipo 'O Celta' en el partido 7 - 1 Opa chulo Alineación oficial del equipo 'Opa chulo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
O Celta Alineación oficial del equipo 'O Celta' en el partido 7 - 0 Opa chulo Alineación oficial del equipo 'Opa chulo' en el partido
Tiene un resultado normal 6.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

O Celta

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Corria el minut 19 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Fernando Fominaya, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Christer Dyrbrant va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. David Mantilla es va introduir dins la defensa central al minut 38, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Nicolás Rabago, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Celta va aconseguir el 5 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Christer Dyrbrant, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jorge Hernández que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Celta pel centre va donar un gran resultat: el gol de Fernando Fominaya va posar el 6 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): El 7 - 1 va pujar al marcador quan Celta va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Fernando Fominaya des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Joan Lluís Gelis arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 46 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Avelino Latorre al minut 46 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Christer Dyrbrant va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Carlos Abaurrea de Celta va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Fominaya.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 8 (Lesión): Kamil Pułka no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Maro Silveiro.
  • 090 Minuto 43 (Tirita): Era el minut 43 quan després d'una dura entrada, el jugador Maro Silveiro de Celta s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Opa chulo

Goles Goles

  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 44 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de chulo. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Luis Pedrajas xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Pedrajas de chulo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Pinedo.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Sergio Ibares va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Noelio Miranda.