Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barça-Messi (1416046) - Los tirititeros (1455947) » 209601483: T26/J2/X

Liga 209601483 Información oficial sobre el partido 209601483 en Hattrick

07.02.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 2 / X.801 (96884)

Mioy futbol Alineación oficial del equipo 'Mioy futbol' en el partido 3 - 1 Los tirititeros Alineación oficial del equipo 'Los tirititeros' en el partido
Saúl Bouzadrago (18') 1 - 0
1 - 1 Víctor Martí (31')
Jesús Castellar (34') 2 - 1
Gonzalo Aymerich (46') 3 - 1
Mioy futbol Alineación oficial del equipo 'Mioy futbol' en el partido 3 - 1 Los tirititeros Alineación oficial del equipo 'Los tirititeros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mioy futbol Alineación oficial del equipo 'Mioy futbol' en el partido 3 - 1 Los tirititeros Alineación oficial del equipo 'Los tirititeros' en el partido
Tiene un resultado normal 3.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mioy futbol

Goles Goles

  • 136 Minuto 18 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Aliomo Valencina es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Saúl Bouzadrago per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 18 passava a ser 1 - 0.
  • 120 Minuto 34 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Jesús Castellar al minut 34, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al futbol i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 133 Minuto 46 (Gol por la derecha): futbol va aconseguir el 3 - 1 quan Gonzalo Aymerich va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Sergio Hurtado Saracho, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Carlos Ibarluce.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): En Serafín Cueva ocupà el lloc d'en Jesús Castellar al 69 minuts, dos minuts després que el jugador de futbol quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Los tirititeros

Goles Goles

  • 106 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 31 i semblava que tirititeros desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Víctor Martí va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Víctor Martí va fer una jugada per la banda esquerra, però Quinto Meixueiro va aturar el seu xut.
  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Juan Carlos Ibarluce va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de tirititeros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Quique Esterripa, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aliomo Valencina.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 50 (Tirita): Al minut 50, Víctor Sánchez Cruz de tirititeros es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.